úterý, listopadu 28, 2006

Sahat či nesahat...

Včera večer (Po 27.11.2006) jsme se jeli podívat na maličkou neteř Danielku (nar. 18.11.2006). Je moc pěkná a hodná po rodičích :) , nepláče a zatím jen spinká, aby nabrala sílu do života. Už se těšíme, až ji budeme moct trošku kazit :).

Potom jsme hledali další keš. Na tuhle se Štěpán těšil obzvlášť hodně, protože byla na maloměřickém nádraží (vláčky, ty on má hodně rád).
Potřebovali jsme se dostat na lávku, která vede přes všechny koleje a jenže ta byla za plotem :( . Všimla jsem si, že je v něm o kousek dál vystříhaná díra, a tak jsme se vrhli do víru hledání.


Musím uznat, že skrýš pro keš je vymyšlená opravdu dobře, "klobouk dolů". Nějakou chvíli jsme chodili po lávce a šmátrali, kde se dalo. Vybavila se mi "pevnost Boyard" - určitě jste ji všichni někdy vyděli, občas se tam sahá do temných nádob s neznámým obsahem. Navíc jsem hledala "filmovku" a ona to byla docela velka světlá a na první pohled vyditelná krabička. Původně jsem z ní nabyla dojmu, že je to nějaký přívod elektřiny, ale nakonec mi to nedalo, trochu jsem zabrala a ona mi zůstala v ruce.


Při zapisování do logbooku (přímo uprostřed lávky) se ze tmy na druhé straně lávky vynořilo několik mudlů. Snažili jsme se co nejrychleji a nenápadně posbírat všechen obsah kešky a přesunout se někam do bezpečí. Schovali jsme se na nedaleké zastávce MHD, kde jsme keš bezpečně uzavřeli a po cestě zpátky jsme ji vrátili na její místo.

Před zaparkováním v teple domova, kam jsem se opravdu těšila, protože padající mlha byla poněkud "vlezlá", jsme se zastavili u kešky na letišti. Dali jsme do ní malou berušku, kterou jsme se rozhodli vyslat do světa (Paříž, Londýn atd.). Doufáme, že se s ní ještě někdy setkáme.


4 komentáře:

  1. Tak bacha, já jsem ty doklady našla během tří minut!

    OdpovědětVymazat
  2. To si vyřiďte s Martinem - mě tvrdil, že to je kvůli tomu...

    OdpovědětVymazat
  3. Bylo to takhle: pár minut jsem ty doklady hledal sám, pár minut jsem Báru budil, pár minut je hledala ona. Celkem 10 minut, o kterých jsme přijeli později.

    BTW Baru, není ten komentář pod trošku jiným článkem?

    OdpovědětVymazat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.