sobota, ledna 06, 2007

Jubileum

Nevím čím to, ale dneska je vážně jubileum: za prvé jsme dnes našli naši 50 cache (a ještě pár dalších) , za druhé je toto náš 100 příspěvek na blogu a za třetí dneska Lenička udělala svou první zkoušku po dlouhé době (jak jinak než za A!).

Takže popořadě: ráno jsem odvezl Leničku do školy na zkoušku a po cestě zpátky jsem se zastavil pro

u psychiatrické léčebny v Černovicích (btw: jednosměrky okolo jsou vážně na zbláznění) a u kešky na kostelíčku v Líšni pro Robert's Personal Geocoin.

Doma jsem potom zjistil, že naše Coccinellka je opět na světě! Asi týden totiž byla nezvěstná :(.

Potom opět do města pro Áčkařku Leničku a pro nějaké ty kešky. První je prakticky naproti domu, kde bydlí Martin s Bárou (Tivoli; né jako oni, ale tak se to tam menuje):
Zlaté prase je od nich sice kousek dál, ale pořád dostatečně blízko. U Prasátka jsme potkali geokolegu safara, což je mimochodem první geokačer, kterého jsme potkali live. Vyměnili jsme keškové zkušenosti, Robertovu minci za San Diego GC - Queenslander. Příjemné to bylo :).

Pokračovali jsme po Mínské, kde jsme chtěli okouknout kultovní a prý jednu z nejobtížnějších kešek v Brně. Nakonec nezůstalo u koukání, lepší kešku pro jubilejní padesátku jsme si nemohli vybrat :)
Jak říkal safar: přijdete a hned vidíte kde je. Měl pravdu :). Pěkné vypeklé místo. My jsme se ale nedali. Přistavili jsme si auto, aby krylo naše pikle, na zem položili hadr z auta a šli na to. Ven to šlo snadno - zpátky hůře, podstatně. Ale podařilo se :).

To nás jenom nabudilo a pokračovali jsme
No a doma se potom jenom oslavovalo a oslavovalo :).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.