úterý, ledna 02, 2007

Silvestrovská nadílka

Letošní (resp. loňský) Silvestr jsme se rozhodli strávit společně se stárky ve Vážanech nad Litavou (wiki). Cestu tam jsme si samozřejmě zpříjemnili návštěvou pár kešek po cestě :).

Zatímco první z nich byla prakticky Drive-In (logovali jsme v autě asi 2 metry od kešky, v teple, při pojídaní pokrmů z nedalekého McD), ta druhá byla krapet obtížnější. Podle všeho byla kousek od cesty, tak proč z ní taky neudělat Drive-In? Sníh a polní cesta měli sice jiný názor a hodné autíčko nás dovezlo až k větší BTS, odkud to bylo ke kešce už jen asi 200metrů. Ufff - nechtěl bych tam uvíznout.

Ve Vážanech konečně nastala vhodná příležitost do sebe něco málo nalít a zbavit se tak postu řidiče. Všechno šlo o to snáz, že Mišák (po předcházejícím večeru) dal k dispozici pulčák svého Bechera :). K dispozici nám byly dvě místnosti, dvorek a průjezd do něho (kde jsme s Lenkou spali první noc; vyhnuli jsme se sice nočnímu sledování tv, ale neunikli jsme ranní zimě; druhou noc jsme byli chytřejší). Co víc si pro 17 lidí přát :). Aspoň nás to pořádně sblížilo a nebylo se kde zašít.

Druhý den jsme se nechali vyvézt (a následně i dovézt) na Mohylu míru pro
která je ovšem podle nás docela nevhodně schovaná :(. Nu což.

Na večerní hromadné procházce se také ukázalo, jak je svět malý - v místní hospodě na Silvestrovské párty hrála skupina Modul - staří dobří známí, kteří hrají mj. na plesech GŠ.

Samotný Silvestrovský rej nebudu popisovat, každopádně všechno dopadlo jak mělo, konec světa nenastal, petardy vybouchly kde měly, nic se nerozbilo, nikdo se nepobil (ani s l navíc)...

Tady najdete fotky od Mišáka, fotky tady dole jsou ode mě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.