úterý, ledna 30, 2007

Zubařka, podruhé

V pondělí ráno jsem měl další sezení (chvílemi spíš ležení) u zubařky. A nepříjemné chvilky jsem si musel nějak vynahradit.

Stejně jako v pátek jsem se vydal na pár konečných, abych zjistil další údaje pro keš "Konecnaaa Vyyystupovaaat !". Brutal Force metoda totiž nepočítala dostatečně rychle. Začal jsem na konečné 12, která byla nejblíž. A kdo by to řekl - blízko konečné byla i #61 - GCZADD - Most inteligence (Brno) - TM. Jak kokyno jsem pobíhal kolem mostu, v blatě, šahal jsem kam jsem mohl a snažil se při tom všem vypadat nenápadně a klidně před studentíky přecházejícím most... Pak jsem se raději připojil z mobilu na Geocaching.com, prošel logy a bylo :).

Potom zpátky do města koupit papírové mapy Jeseníků, abychom mohli příští týden na výlety :).

Další konečnou byla ta u nádraží v Krpoli. Původně jsem chtěl na konečnou jedničky, že si sem jen odskočím (doslova), jenže jsem úplně zapomněl na to, že tady končí 2 tramvaje (6,7). Takže jsem už nepokračoval, protože začalo pršet. A kdo by to řekl (podruhé) - i tady byla v blízkosti keška (a já si navíc doopravdy potřeboval zlehka odskočit). Ani vybité baterky mi nezabránili v odlovu #62 - GCT368 - Kartuzianska cache - TM, která šla doopravdy snadno. Další kešku v témže parku jsem nechal na pokoji, neboť začalo pršet a šlo o multicache.

Opět do města, chytit některou ze šalin směr Komárov, spočítat pavučinku a domů. Počet kombinací zadání se snížil ze (šílených) 137 438 953 472 na sympatických 4^14 = 268 435 456, takže večer bych mohl mít výsledky :).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.