čtvrtek, dubna 05, 2007

Na sever!

Málokdo vstává v sobotu v o půl šesté ráno. Vzhledem k tomu, co nás mělo přes den čekat jsme se rádi obětovali. V sedm hodin totiž odjíždělo z centra města geo-auto ve složení marekl, abakus, dark.metalswamp a samozřejmě také my.

geocaching (východní čechy)

Všechny podrobnosti bych tu asi ani nestihl vypsat, bylo jich doopravdy požehnaně. První zastávka byla v České Třebové a pokračovalo se na sever. Postupně jsme se dostali na místa spjatá s Boženou Němcovou, Aloisem Jiráskem, F.L. Věkem či skladatelem Bendlem... Viděli jsme něco málo hraničních pevností, větrných elektráren, plotny zbylého sněhu, hraniční kameny s Polskem, dýchali jsme vzduch tisíc metrů nad mořem... Rozhodně jsme se nemuseli bát, že bychom se ztratili. Celkově jsme sebou vezli 6 navigací :). Vystřídali jsme dva navigátory - cestou tam příjemný ženský (rozumně seřízený) a cestou zpět naopak mužský hlas (ten nastavený nebyl, takže mluvil prakticky nonstrop).

Lenka zaslouží pochvalu, protože našla nejtěžší cache tohoto výletu s obtížností 4, kterou jsme my ostatní nemohli najít.

Zvýšili jsme také naše denní maximum odlovených keší z 10 na 22 :). Cestu měl marekl výborně naplánovanou, takže to šlo pěkně ráz na ráz.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.