sobota, července 21, 2007

Den 19. - Geojízda

Dopoledne: pokus o práci.

Oběd: vyzkoušeli jsme pizzu vedle Pita (který nám tenkrát moc nešmakoval). Opět jsme udělali krok vedle: i tady se to řídilo heslem "All you can eat". Takže jsme se tak středně přežrali pizzy. Naštěstí jsme si připlatili i za zeleninový stůl, takže to bylo i trošičku zdravé přežrání.

Po obědě jsme ulovili jednu kešku hned za rohem, umístěnou zespodu na venkovní části klimatizační jednotky.

Rodney mi potvrdil, že to co mám na ruce není popálení o poison ivy, ale kousance od moskyta. Uff. I tak to pěkně svědí, pálí a mám okolo toho parádní červený flek...
geocaching (RHG)

Odpoledne/večer: další pokus o práci a čekání na konec pracovního týdne. Někdy před pátou jsme se sbalili a vyrazili jsme. Každý jiným směrem. Já s Alanem (a na chvíli i s Rodneym) na kešky a ostatní domů. Tak jsme zahájili neskutečnou geojízdu, během které jsme našli 26 keší. Ještě jednou raději zopakuji podmínky: pátek, po práci, za 5 hodin. Naplánováno jsme jich měli sice 27, ale jednu jsme prostě nemohli najít. Ani po skoro 40 minutách hledání, ani s nápovědou přítele na telefonu. Pokud by tam byla (nebo tam netrávili tolik času), tak jsme to mohli stihnout podstatně dřív. Každopádně jsme odlovili jsme větší část RHG série.

Vtipná historka: mají tu celkem ostražité ostrahy, hlídající byť jen pohyb / parkování na parkovišti u určeného objektu. Mají právo vás pouze požádat, aby jste odešli a můžou na vás zavolat policii. Sami vás ovšem nemůžou omezovat, ani zadržet.

Jeden takovýto chlapík nás zastavil u keše těsně před koncem lovu. A zrovna se zeptal, jestli tu hledáme tu "GPS thing". A my že ano a jak to poznal. Prý tady už někoho potkal. Mimochodem pokud jako autor chcete umístit cache do takovýchto prostor, musíte (měl byste) požádat o souhlas majitele objektu. Stejná situace se opakovala asi o 400m dál, u jiného objektu s jiným security guardem.

Naštěstí byli oba chápaví a rozumní, takže nevznikl problém.

Večeři jsme zvládli v Taco Bello (nebo tak nějak). Taková pokus o mexické jídlo: vezmou nějaké mexické suroviny, nějak to smíchají a by to chutnalo, nazvou to mexicky a prodávají :).

Zbytek večera a noci asi strávím logováním všech těch keší. Dnešním dnem padl náš původní rekord v počtu objevených keší za den: z 24 (pokud si to pamatuji správně) na 27!

Ráno si máme sjet ke Kovářům pro naši zásilku z Amazonu. Včetně Garmina 60 CSX! Asi se toho rána nedočkám :).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.