pondělí, července 16, 2007

Víkend s kulturou

Celé dva týdny jsem si říkala, že nebudu psát žádné příspěvky, protože bych narušila posloupnost zpráv z Ameriky. Osud tomu však chtěl jinak...
-Točník

V sobotu dopoledne jsme vyrazili v 5 členné posádce na letní kulturní festival - České hrady.
Do vesnice Točník jsme přijeli v době oběda, takže honem zaparkovat, zakufrovat a hurá na jídlo. Při hledání vhodného občerstvení jsme lehkým krokem obešli vesnici a skončili jsme v Hostinci U Krále Václava IV. Svíčková byla vynikající a guláš ze "stréca" daňka taky. Po obědě jsme si dali aperitivek - nám již dobře známou Aviváž. Mimochodem mají moc pěkně udělané cechy na pivo a taky jsme zjistili, že není řezák jako řezák. Na závěr jsme si u výčepu dali "tu co nás sbližuje" a vyrazili jsme do středu dění.

Fronta byla hodně hodně dlouhá, ale my jsme nějak zapadli :) asi do její poloviny. Po příchodu do areálu jsme obdrželi noviny a vzhledem k venkovním teplotám a záření jsme si udělali modní čepičky "ala večerníček".

Naše první vystupující byla Aneta. Fandili jsme a užívali si živé vystoupení, jen jsme byli lehce zklamaní nebavícími se ČECHY a zchlazeni vodou z cisterny (nás naštěstí polili jen trochu, druhé pódium tolik štěstí nemělo). No jo na Moravě je prostě veseleji... Během dne jsme si ještě poslechli Wohnouty, Divokýho Billa a na závěr Kryštofa.

Chtěli jsme ještě udělat noční odlov, ale nakonec jsme to nechali až na ráno.

Hláška dne: "Ta ulice nemůže být slepá, když po ní jezdí auta." A přece byla slepá :) .

Asi kolem deváté hodiny jsme vyrazili na hrad Točník, který je kde jinde než na kopci. Keš byla úspěšně nalezena
Při příležitosti nádherného výhledu do okolí jsme objevili i rybník Peklo, kam jsme se šli později koupat. Po zchlazení v rybníce a sbalení stanů jsme vyrazili směr domov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.