čtvrtek, srpna 02, 2007

Den 31. - Poison Ivy

Dopoledne: práce. Úplně jsme zapomněl říct, že nám včera do kanceláře nastěhovali další Indy (tuším že 3 Indy a 2 Indky). Přišla Ježibaba (co po nás chtěla podepsat papíry o alkoholu, drogách a hlavně neinstalování SW na počítače), že nám sem dovedou další Indy, tak ať se nelekneme. Takže tam teď máme trošku přeindiováno - na nás tři Čechy (Moraváky!) je tu 8 Indů.

Oběd: Crazy Fire (Mongolci u grilu). Asi sem začneme jezdit častěji, kvůli možnosti relativně zdravého a chutného jídla, které není All you can eat. Btw: asi si už klepete na hlavu, proč píšu o všech možných jídlech. Je to prosté. Zapomínám (zapomínáme) a asi se sem budu (budeme) ještě vracet, takže by bylo dobré to vědět. Navíc už teď ani nevíme jestli to stálo za to nebo ne ;).

Odpoledne: z mého úplně nevinného testování serial loopback (jednoduše řečeno smyčka na sériovém portu) se vyklubala detektivka pro 3 lidi do 7 večer a stále bez konce. 2 totožné servery, oba mají fyzicky 2 sériové porty, BIOS v prvním detekuje oba, v druhém jen jeden. Jediná změna je vypnutí BMC (Baseboard Management Console) a BIOS novější verze na tom.

Rodney mi taky potvrdil, že ty velké červené skvrny na ruce jsou od poison ivy a něco mi na to dal. Další mám na stehnu. Ještě mám na rukou a nohou malé červené puchýřky, asi od fire ants. Rozhodně to ale není tak strašné jako na tom obrázku. Opět děkuji Luďkovi za informace. Takže si teď asi dám pauzu od geocachingu. Dlouhou, až do víkendu :). Alan už dneska povídal něco o tom, že se těší jak se budu tvářit, až mi pučí knipl :).

Večer: přišel mi balíček z ThinkGeek, tak si užívám PowerBall. Po 3 dnech mučení jsem konečně odstranil vira, kterého jsem měl. Nakonec mi pomohl rustbfix. Normální anti-viry a -spyware utility nepomohly... Uff. Už jsem málem vytahoval CD s Ubuntu, ale asi jsem pořád málo odvážný na takovýto krok.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.