pátek, srpna 03, 2007

Den 32. - August $

Dopoledne: snaha o práci. Poison Ivy pořád svrbí a trošku se zase rozlezlo.

Oběd: kantýna. Vyzkoušel jsem (poprvé) sushi od našeho Japonce, kuchaře. Různé kousky zabalené v rýži. Na pohled toho bylo docela málo, ale najedl jsem se dosyta. Nebylo to úplně špatné, jen nějaký přiložený plátek byl čímsi dochucen a chutnal jako voňavka na záchodě. Ne že bych to testoval, ale chutnalo to prostě nějak aromaticky. Taky mě varovali proti takové zelené (jakoby zubní) pastě, prý pálí v nose. Byl to křen, je nějaký chemický a zelený.

Odpoledne: přišel Jeff s tučnými obálkami August $ narvanou stodolarovkami :). Už bylo na čase, protože mi v peněžence po obědě zůstaly jen dva dolary. Hned jsem se začal dívat po kameře. O víkendu tu jsou daňové prázdniny na vybrané kategorie produktů vztahujících se ke škole. Zanedlouho by tu měl začínat školní rok, takže aby rodičové ušetřili. Jednou z kategorií jsou i počítače (omezení na max. $ 3.500), ale žádné videokamery :(.

Teoreticky jsem s ní počítal už na víkend, do letadla. Jenže pokud nechci platit daň, tak asi budu muset přece jen objednávat přes net, takže se jí jen tak nedočkám.

Večer: návštěva pár obchodů a rozvaha za co utratit čerstvě získané diety...

4 komentáře:

  1. To zeleny palivy, to je Wasabi. Pokud Ti to chutnalo, maji to normalne v samosce. To aromaticke, to byl pravdepodobne Ginger.

    OdpovědětVymazat
  2. Hele, tobě neřekli, že peníze na jídlo, který za jídlo neutratíš máš vrátit?

    OdpovědětVymazat
  3. Tobě snad připadá, že nejsem schopný tolik projíst ;) ?

    OdpovědětVymazat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.