pátek, srpna 10, 2007

Den 39. - Kamera

Ráno: na kotnících jsem našel další stopy po Poison Ivy. Na to že jsem byl na posledy někde "v přírodě" naposledy před 2 týdny to tedy není moc potěšující. Tipuji že je to tím, že jsem měl včera chvilku boty bez ponožek. I když jsem dané boty už umývat, tak se jich teď raději vyvaruji. Jinak se už zarudlá místa snad ustupují.

Dopoledne: práce. Teploměr dnešní předpovědi ukazuje kulatých 40 stupňů Celsia.

Oběd: Alan s Rodney se nás přišli zeptat, jestli pojedeme s nimi. Nakonec jeli spíš oni s námi (máme přece jen auto pro osm lidí :) ). Nevím jak přesně se jmenovalo místo kam jsme jeli, každopádně v jedné půlce nabízeli pizzu (buffet, tj. All You Can Eat) a v druhé nějaké sendviče. Zvolili jsme první, ale příště raději sendviče.

Odpoledne: práce.

Podle webu DHL už k Luďkovi měli dovézt moji kameru, ovšem u něho po ní není ani stopa. Prý ji nechali na recepci (areálu kde bydlí), doklad podepsal nějaký M SMITH. Ovšem na recepci o ní nic neví. Jsem svědavý, co s ní vlastně je. Luděk mě uklidňuje, že se najde. Tak snad. Teoreticky bych s ní mohl už zítra do DC.

Večer: nákup posledních nezbytností a plné nádrže. Trošku nám v poslední době vzrostla potřeba (14 litrů na 100 kilometrů), tak snad to zítra na dálnici trošku napravíme :).

Nevím jak moc se o víkendu dostanu v DC na Internet, ale teoreticky z PDA přes WiFi v nějakám fastfoodu. Máme zaplacený hotel kousek od centra, takže asi zítra zaparkujeme auto a až do neděle ho neuvidíme.

A taky jsem se dal do instalace Ubuntu. Tento post píšu při instalaci z Ubuntu Live CD. Vyšetřil jsem 4,5GB partition, snad mi to bude stačit. Třeba to nedopadne jako dnes s tou kamerou ;)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.