středa, srpna 15, 2007

Den 44. - Itálie

Dopoledne: pokus o práci a doplňování zápisků za předchozí dny.

Oběd: zastavil se pro nás Jeff a vzal nás do Biaggi's Ristorante Italiano, což mě nesmírně potěšilo. Po včerejší pastě z kantýny jsem dostal chuť na Italskou kuchyni (kromě pizzy :) ). Objednal jsem si Shrimp and Scallop Cannelloni - špenátovou pastu naplněnou shrimpíky a potvůrkami z mušlí, sýrem ricotta (??), čerstvým špenátem a zalité hustou humro-rajčatovou krémovou omáčkou. No prostě radost pohledět i sníst :).

Odpoledne: pokus o práci. Čekám na informace z Intelu a bez nich se asi moc dál nehnu.

Alan si chce kupovat vyšší model mého fotoaparátu, tak jsem mu půjčil ten svůj na vyzkoušení. Prakticky jsem mu ho musel vnutit: nabízel jsem mu ho asi 10x, ale nikdy vyloženě neřekl že ano. Přitom se ale o něho pořád zajímal. Tak jsem vzal celou brašnu i s nabíječkou a prostě jsem mu ji položil na stůl. Podle výrazu byl nadšený a natěšený na novou hračku, kterou si případně hned večer objedná :). A nevím jestli na tom mám nějaký podíl, ale dívá se po nějakém PDA s WiFi :).

Večer: společně s Abakem chystáme novou cache věnovanou GIS. On obstará fyzické umístění, já listing (doprovodný text). Udělal jsem první verzi a uvidíme jestli půjde použít.

2 komentáře:

  1. když si tak čtu o italsé kuchyni, dostal jsem chuť na špagety:)

    OdpovědětVymazat
  2. Protoze mam spagety taky rad, tak jsem si jich koupil nejake megabaleni a ted si je musim poctive minimalne 3x tydne delat, abych je vubec pred odletem snedl. A nejak me prestavaji chutnat, prece jen tak mistni salsa neni zadna slava a s kecupem to porad nejde jist...

    OdpovědětVymazat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.