pátek, srpna 17, 2007

Den 46. - Skype a hračky

Dopoledne: pokus o práci. Nemám moc co dělat, takže to byl spíš vážně pokus.


Celý den měl mimochodem poměrně vážné problémy Skype, takže se nedalo přihlásit a když už se to podařilo, tak ne na moc dlouho.

Taky se potvrdilo, že jsem byl doopravdy včera na levé ruce pokousán mravenci. A to jsem si koupil repelent! Na hotelu mu bylo dobře. Příště si vzpomenout a použít ho... To neříkám abych si stěžoval, ale spíš jaký jsem loser.

Oběd: lazáně se špenátem a žampióny v místní kantýně. Tento týden mě velmi příjemně překvapili.

Odpoledne: tak už to vypadá, že dostanu nějaký větší úkol. Nakonec to je jen další studování dokumentace s cílem zjistit, jak něco udělat -- toto se mimochodem pokouším najít od začátku týdne :(.

Indové, se kterými poslední cca 3 týdny sdílíme naši contractor area, včera asi slavili svůj Den nezávislosti. Na pozadí monitorů si dali svoji vlajku s tímto nápisem, udělali plakátky a malé vlaječky, které všude možně rozvěsili. Samozřejmě jsme je chtěli podpořit a proto AL udělal tuto montáž (omluvte prosím prosté zpracování). Určitě museli mít radost :).

Večer: konečně přišel poslední balíček objednaný k Luďkovi, takže jsme opět potěšili Kovářovi naší návštěvou. Výměnou za láhev vína jsme dostali asi 6 různých krabiček a obálek s hračkami, a jako bonus dokonce sušené bizoní maso! Asi má Luděk nějaké provize z Amazonu / eBay, že dává i dárky navíc :). Taky mi řekl, že poison ivy i ohniví mravenci nejsou nic moc v porovnaní s medvědicí se dvěma mláďaty, které potkal :).

Na hotelu začalo hromadné rozbalování, takové druhé (no, za poslední dva měsíce spíš už tak čtvrté) Vánoce.

Skype se už mimochodem zdá funkční.

A ještě jedna drobnost: svého času jsme s Lenkou informačně sháněli něco jako zdravotní pojištění pro zvířata; Asta tenkrát měla nějak často problémy se srstí na břichu, tak abychom za ty vyšetření / injekce nemuseli tolik platit. Tenkrát nás to zajímalo spíš ze zvědavosti a stejně jsme nic nenašli. A teď jsem v BestBuy našel letáček s nabídkou přesně těchto služeb: za měsíční poplatek $34.95 (lepší služby, tj. dražší platby) získáte pokrytí případných nákladů na léčení do $7.500 ročně (+ ještě nějaké další výhody). O něco levnější verze na kočku a existují i rodinné plány na více zvířat (bez rozlišení). Ještě verze na křečky a je to dokonalé :). No neberte to.

A ne že by se mi tu nelíbilo, ale už jsem desetkrát půjdu do práce a letím domů!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.