čtvrtek, srpna 30, 2007

Škola

I feel happy. Konečně se mi podařilo ukončit školní rok 2006/2007 :). Možná jste ten velký otřes pocítili i vy, byl to opravdu velký kámen, který ze mě spadl...

Měla jsem vážné obavy, že je dnešní zkouška poslední na kterou v životě půjdu, hrozilo totiž to nejhorší. Oproti minulým termínům jsem se snažila lépe připravit a odměnou mi bylo písmenko C (2) zapsané v indexu.

Ten už jsem odevzdala a můžu si udělat na týden prázdniny. No jo, už příští pátek znovu půjdu do školy. Mám velké plány, že se budu učit už od začátku, abych to zase nehonila na poslední chvíli, ale většině z vás je jasné, jak to asi dopadne :).

Pro jistotu jsem si doma vyměnila právo za angličtinu a tak si teď čtu ve volných chvílích slovíčka neb se rozřazovací test nezadržitelně blíží.

Odměnou jsou mi gratulace, které jsou dnes opravdu vydařené :), ale tou největší bude přede jen sobotní návrat, vy víte koho, DOMŮ. Moc děkuji všem, kteří mi (ne)drželi pěsti a doufám, že vás moc nebolí. Díky za podporu a vzhůru do dalších školních radovánek.

1 komentář:

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.