sobota, srpna 04, 2007

Nácviky

Dnes byl opravdu den plný veselých událostí :). První byla, že se mi brzy podařilo nachystat materiály na schůzi rady. Druhou příjemnou událostí bylo, že jsem mohla popřát k narozeninám.

Potom jsem se snažila zprovoznit program pro přenos dat mezi pc a GPS. Naštěstí se to tentokrát povedlo. Instalace proběhla bez problémů a tak můžeme zítra bez problémů lovit.
Nácvik
Následně mi zavolal TADRM, že mám přijít na několik slov do Šenku. Slovo dalo slovo, čas utíkal a přišel pan Winkler. Komu čest tomu čest, po půl roce jsem slyšela omluvu. Konečně můžu říct, že je to člověk, který má charakter :). Omluva každopádně potěšila a příští rok se těšíme na další kolo Okolo s kolem. Pro znalce a vyznavače uvádím již nyní, že se další závod nezávod koná 31.5.2008.

A konečně nácvik na hody :). Přišla jsem poněkud se zpožděním, ale za to do toho nejlepšího. Na besedy jsem se jen podívala a když došlo všechno co teklo, zastavila jsem se domů, pro pár kapek lahodného bílého moku.

Dnes se ovšem děly divy. Kdo neviděl neuvěří. Zkoušelo se jestli rifle hoří, jestli francouzská manikúra hoří... Každopádně vydrželo zdravé jádro a fotky nepotřebují komentář.

Snad jen trochu. Hlad nás opravdu přepadl. Tímto děkuji všem, kteří se složili na můj díl pizzy (peněženka zůstala doma :( ). Byla dobrá, občas pálila, ale to dobře poznáte z výrazu Mišáka.
Domů jsme odcházeli až "dnes". Venku jsme narazili na Policii ČR. Zjistili jsme, že tam není kvůli nám, ale že lustrovali nějakého opilce. Dobře mu tak, s alkoholem v krvi do obytné zóny...

To může zkoušet jen opravdový blázen. No vlastně pátek, bláznů svátek...

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.