sobota, srpna 25, 2007

Svatba Ivči a Honzy Klímových

Svatba Ivči a Honzy Klímových
Dnes jsem měla další možnost jít se podívat na svatbu. Tentokrát byl obřad v Židenicích, tedy přesně jsou to Zábrdovice. Všichni jsme se patřičně potili, ale obřad byl naštěstí velmi rychlý. Fronta gratulantů vypadala nekonečně, ale naštěstí konec měla :).

Po obřadu jsme s Romčou vyrazily na lov. Dostala jsem totiž úkol, že musím do konce měsíce ulovit aspoň 2 kešky, abychom měli rovnýh 200 keší za rok.

První byla naprosto bez problémů. Dokonce se mi podařilo zastavit tak, že byla drive in :).
Našla ji Romča. Měla z toho takovou radost, že si z neopatrnosti píchla jeden ošklivý trn do hlavy. Naštěstí to nebylo vážné a tak jsme pokračovaly dál.
Tady jsme měly trošku problém s GPS. Trochu nás honila ze strany na stranu, a to bylo jasné počasí. Dívala jsem se do mapy než jsme jely a tak jsem měla docela jasnou představu o tom, kde máme zhruba hledat. Trochu jsme znejistěly, když nás GPS směrovala asi 150 m jiným směrem. Když jsme byly nějakých 30 m od údajné skrýše, uvědomila jsem si, že autor keš přestěhoval. Naštěstí jsem s sebou měla listing a tak nebyl problém zadat správné souřadnice.
Díky těmto jsme se vrátily na místo, (při přechodu jsem Romču přejmenovala na Hermionu) kde jsme chtěly původně začít hledat a během chviličky jsme měly odloveno :). Na oslavu jsme si daly každá kofolu v místním fitku. Byla skvěle vychlazená a jen zasyčela.
O této keši jsem si myslela, že bude nejrychlejší a nejjednodušší. Opak byl ovšem pravdou. Byla nejdelší dnešního dne. GPS měla asi velmi dobrou náladu, protože nás neustále směrovala někam jinam. Dokonce jsme chtěly poprosit Mišáka o pomoc, ale asi byl na fotbale. Nezbývalo nám než hledat dál. Jelikož se nakonec GPS líbilo na jednom místě nejvíce, zaměřily jsme všechny síly sem. Výhled na Stránskou skálu je z něho opravdu hezký. Hermiona měla opět štěstí a našla ji. To vše jsme zvládly v oblečení ze svatby ;) a jsme čisté.

Po té už jsme vyrazily domů. Vzhledem k blížící se zkoušce mám ještě hromadu učení a čas se krátí, takže s chutí do toho ať mám příští týden hotovo :).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.