pátek, října 19, 2007

Den II./17. - 300

Ne, žádné Sparta a bitva u Thermopyl; žádné kešky... Ale 300 postů na našem blogu.

Tolik na začátek. Nic moc víc se už nedozvíte :). Snažím se sžít s iTunes a spravovat s nimi obsah iPodu. Musím bohužel manuálně, protože nemám dost místa na disku pro všechnu hudbu. Zkoušel jsem i různé alternativy: Apple s příchodem nové generace trošku pozměnilo systém ukládaní písní, takže ostatní se můžou jít klouzat. Údajně je to nový hash pro vyloučení duplicit a snazší vyhledávání. Spíš mi to přijde jako snaha trošku ostatní odříznout, ale co už. Chytří soudruzi z NDR už přišli na to jak ho otisk vypočítat, takže nezbývá počkat, než se propracuje do všech alternativních programů. Pomocí jednoho nejmenovaného ne-iTunes jsem nahrál nějaké skladby, ale tím jsem celý přehrávač odstavil a nezbylo než ho kompletně obnovit (vymazat). Snad příště.

Rád bych si stahoval nějaké videa z webu České televize, která je ovšem k podobným aktivitám odmítavá. Když už iPod nano umí i video. Naštěstí tu je cesta, jak ji obejít. Jednak děkuji Luďkovi za jeho skriptík a všechny ostatní odkážu na tento návod.

A na závěr dne proběhl test long-distance volání na pevnou do ČR. Při posledním pobytu jsme ho nevyužívali, tak jsem chtěl vyzkoušet, jestli to vážně funguje (a když to platí firma ;) ). Abych to do příště nezapomněl: 1-888-999-4445 (vyčkat na výzvu a zadat kód) 011 420 ... #

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.