středa, listopadu 14, 2007

Den 11. Lov

Dopoledne jsem si vyřídila poštu, napsala děkovný e-mail Jeffovi (Štěpán mi ho opravil) a vyrazila jsem za kluky na oběd.

Tentokrát jsme šli do Chili's. Ke stolu nás usadila paní s vysílačkou a dala nám jídelní lístek. Hodně mi to připomínalo kubánskou restauraci v Havaně v Líšni (ceny mají srovnatelné). Další paní nám donesla příbory a objednali jsme si u ní pití, všichni NO ICE :) . Jídlo jsme vybírali o něco pomaleji, protože výběr mají velký. Pití nám opět doplnili, ale už s ledem, asi tím šetří svoje zásoby. Štěpán mi vysvětlil, že podle toho jak vypadá u jídla chili paprička, tak bude jídlo ostré.

Vybral jeden medium steak (CHILI'S CLASSIC SIRLOIN 8 oz. sirloin with our own special seasonings and topped with savory steak butter and roasted herb jus. Served with your choice of two sides and garlic toast)
a druhé jsme měli kuřecí na speciální pánvičce (BUFFALO CHICKEN FAJITAS Crispy breaded chicken breast tossed in our tangyBuffalo sauce, served on a bed of fire-roasted poblanopeppers & onions, then topped w/bleu cheese crumbles& applewood smoked bacon. Served w/Ranch dressing).
Steak tedy rozhodně vyhrál, i když to druhé jídlo taky nebylo k zahození.
Placení probíhá tak, že donesou účet na tácku a vy tam dáte peníze. Pokud dáte víc než máte platit, mají to donést zpět (bez otázek) a když tam něco necháte, tak to mají jako spropitné.

S námi si paní trochu pohrála. Štěpán jí tam dal $ 100. Paní se přišla zeptat jestli chceme vrátit :) , tomu jsem ovšem nerozuměla (později mi to vysvětlil Michal), tak zase odešla i s penězi. Naštěstí nám peníze přinesla, až se vrátil Štěpán.

geocaching
(u potoka)
Po obědě jsem měla v plánu nákupy, ale vzhledem k hezkému počasí jsem je zrušila. Štěpán mi ukázal místo kam bych mohla jít na procházku a popřípadě najít i keš. Poprvé jsem hledala pomocí PDA. Chvilku mi trvalo než jsem poznala, který bod vlastně jsem, ale potom už to byla rychlovka. Byla to moje první samostatná americká keš :).
Po večeři jsme vyrazili k Luďkovi. Štěpán si povídal s Luďkem a já jsem si hrála s Lukáškem a Davídkem. Martina dorazila později. Příjemně jsme si popovídali. Teď už mám trochu přehled, kolik můžu na procházce v NC potkat (hlavně v letních měsících) hadů. Taky není úplně nemožné potkat medvědici s medvíďaty :). Ještě, že už je podzim, když tu chodím sama, tak nevím nevím jak by takové setkání dopadlo...

Po návštěvě jsme vyrazili na další část kanálové keše. S trochou nápovědy jsme ji konečně dotáhli do konce. Trubky se postupně zmenšovali a v jedné to bylo opravdu komické, protože se s jejím zmenšeným průměr zvětšil tok vody :(. Ale našli jsme ji, to je důležité.
Na oslavu jsme se značně vyčerpaní zvládli podívat na část z druhé části Pirátů z Karibiku III.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.