pátek, listopadu 16, 2007

Den 13. Asuka

Dopoledne na hotelu.

Oběd japonská restaurace Asuka Jananese Restaurant v Morrisville. Je to jedna z těch restaurací, která na vás dýchne svým klidem a čistotou. Jídlo vybral Štěpán. Bylo to hodně podobné tomu na obrázku. Je to taková nenáročná směs.
Vybral moc dobře. Na všem jsme si pochutnali. S tyčinkami už jsem si rozuměla víc, ale stále to není úplně "košér". Nezbylo mi, než jídlo dojíst vidličkou :).
Po obědě mě kluci zkoušeli z hledání keší. Alan má jednu hned vedle restaurace a tak byli zvědaví jak rychle ji najdu. Dobře se u toho bavili a já jsem samozřejmě začala hledat na druhé straně sloupu než byla keš. Alan z toho měl takovou radost, že si to musel vyfotit :).

Hasiči
Po cestě na hotel jsem se zastavila u místní hasičské stanice. Musela jsem si prostě vyfotit jak vypadá zdejší hasička :). Zpáteční cesta vedla kolem "naleštěného" Pontiaca. Nemohla jsem projít bez povšimnutí a tak jsem vytáhla foťák. Asi u třetí fotky se ke mě blížil majitel auta. Pokusila jsem se mu vysvětlit, že mám ráda hezká auta. Souhlasil, že má velmi hezké auto a prohodil něco o tom, že se do ČR možná také někdy podívá :).

Večer nákupy. Tentokrát jsme jeli do vzdálenějšího nákupního centra (cca 24 km od hotelu). Naštěstí tady vzdálenosti okolo 20 km nic neznamenají a lidé jsou zvyklí, že v autech i bydlí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.