pondělí, listopadu 19, 2007

Den 15. Nákupy

Po náročné sobotě jsme se prospali nedělním dopolednem. Snídani jsme tak spojili s obědem. Uvařili jsme si polévku a k ní jsme si dali toasty.

Potom jsme vyzvedli Ondru a vyrazili na nákupy. Zalíbilo se nám v pátečním nákupním centru a tak jsme se tam vrátili. Když nakupujete ve dvou, je to mnohem příjemnější. Čas utíká rychle a všechno se dá lépe rozhodnout :). Místní obchody zavírají v neděli v šest hodin. Opustili jsme proto místní "vody" a vydali se do obchodu podobného Hypernově (jen je o něco větší), který je kousek od hotelu.

Po cestě na hotel jsme se zastavili ve Starbucks pro peprmintovou kávu (museli jsme si ji ještě dát).

Večer jsme se rozhodli strávit u filmu - Medvídek. Jsem velmi ráda, že jsem na něho nešla do kina. Měla bych pocit, že jsem jen vyhodila peníze a šla bych domů zklamaná. V podstatě jsme celou dobu čekali, kdy se film rozjede, kdy se začneme bavit a on místo toho přišel konec :( . Potom jsme si poslechli recenzi k filmu a bylo nám vše jasné...

2 komentáře:

  1. Me by hrozne zajimalo, co tam porad nakupujete. Mam dojem, ze na nakupech jste skoro furt :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nevím co všechno můžu prozradit, abych někomu nezkazil radost z Vánoc.

    Nějaký čas jsme strávili v velkých obchodech s oblečením (Macy's, JCPenny, Sears, Nordstrom...), kde jsme pro mě hledali oblek (neúspěšně: buď krátké nebo moc "široké") a něco pěkného na Lenku.

    Nemálo času jsme taky strávili v REI (outdoor), kde jsem nechali asi nejvíc. Odvezli jsme si ale parádní termo prádlo, rukavice, mikiny, bundy a boty na běhání.

    V Barns & Nobles jsme doplnili anglickou literaturu.

    Walmart na levné, Flashback pro retro a nespočet obchůdků pro všemožné jiné oblečení.

    Potom pár míst, která nemůžu právě s ohledem na Vánoce jmenovat...

    Já jsem do Států letěl s jednou poloprázdnou taškou (16,3kg) a Lenka s jedním středním kufrem. Zpátky jsme se vraceli s taškou plnou (18,9kg), velkým kufrem (20,3kg), 2x středním kufrem (cca 2x18kg) a jedním malým kufrem (jako příručním zavazadlem). Málo toho rozhodně nebylo :)

    OdpovědětVymazat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.