čtvrtek, listopadu 08, 2007

Den 5. Golden Coral a Southpoint

Dopoledne na hotelu.

Oběd - opravdu "přežírárna" Golden Coral. Vůbec jsem netušila co si vybrat. Štěpán mi opět poradil, na výběr je toho opravdu hodně. U druhého talířku už jsem si musela povolit pásek na ryflích :), ale stejně se mi to nepodařilo dojíst. Výhodou je, že se dojídat nemusí. Talířků si můžete naložit kolik sníte. Já mám předsevzetí, že si příště dám jen jeden desertní talířek :). Štěpán mi na to řekl, že si to při druhé návštěvě taky myslel. Pití obsluha doplňuje, tedy snaží se. Poslední dobou si dávám Sierra Mist (Sprite, ale od Pepsi), jen jsem zapomněla říct, že bez ledu. Tady totiž ledem nešetří.
vycházka

Dokonce nás napadlo, že bychom mohli něco podobného udělat i u nás. Jen máme obavy, že by "nenažranost" některých Čechů, mohla znamenat konec takové jídelny...
Při vstupu si zaplatíte vstupní poplatek cca $ 10 (našich asi 200 Korun). Můžete zůstat jak dlouho chcete a jíst kolik zvládnete. Při odchodu se obvykle nechává spropitné. To jsme dnes vynechali :).
Krátká návštěva Lékárny (tedy je to spíš drogerie s lékárnou dohromady).

Původně jsem chtěla jít na procházku hned po obědě, ale přeplněné bříško si žádalo kafíčko :). Teď už je nejvyšší čas (15:00) vyrazit. Kluci pojedou zanedlouho domů, tak aby na mě nemuseli čekat.

Procházka byla fajn, i když jsem si připadala trochu nejistě. Zdejší nejsou na pěší turisty moc zvyklí... Vše dobře dopadlo a já jsem se mohla kochat dvěma rybníky. U toho prvního jsem narazila na první psy u domu. Jeden jen koukal a tak mi přišel příjemnější (byl na řetězu), ten druhý nebyl vidět, ale slyšela jsem ho ještě dobrých 10 minut. Než jsem narazila na psy, měla jsem potěšení vidět veverky.
U druhého spíše rybníčku se to veverkami jen hemžilo, běhaly po zemi, skákaly po stromech...
Musím uznat, že když tady zapadne sluníčko, tak už je slušná zima. Vyrazila jsem jen v mikině, takže mi bylo docela chladno, než přijel Štěpán. Vyzvedl mě u prvního rybníku a šli jsme se ještě společně kousek projít (k budce - keška). Potom už hurá na hotel.

Ohřála jsem poslední (druhou) dávku ptáčků :), aby nám nezůstaly v ledničce moc dlouho, když jedeme na víkend do Washingtonu a vyrazili jsme na Southpoint. Něco málo jsme nakoupili a jeli odpočívat na hotel.
Pustili jsme si druhou část Ratatouille a po sbalení věcí šli na kutě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.