čtvrtek, února 28, 2008

Šestistovka

Už to určitě všichni víte, ale pro pořádek. V sobotu 9.2. brzo ráno (šlo by to i brát jako pátek pozdě v noci) jsme překročili hranici 600 nalezených keší. Na jubileum jsme si nechystali závěrečnou cache ze série Brněnské městské části (BMC, je potřeba najít tuším 30 keší v různých částech Brna a pak se dopočítat této finální). Oslava proběhla až posléze extra suchým Martini z našich nových skleniček.

geocaching (hrad veveří)
Každopádně oslava nebyla nikterak velkolepá, protože druhý den jsme vyrazili směr Šlapanice (na novou místní cache), odkud jsme byli odvoláni na odtah nepojízdného auta. Takže jsme si už podruhé v krátké době vyzkoušeli tažné schopnosti Ačka. Hned potom jsme pokračovali na přehradu na výlet s Bárou a Martinem. Veselo bylo více než dost, zvláště pak na Panákových skalách, kdy jsme jen kdesi ve tmě pod sebou tušili vypuštěnou přehradu.

Sobotní výlet jsme završili opět ve Šlapanicích, protože by to přece bylo škoda mít ze dvou třetin hotovou multi. Závěrečný úkol sice vyžadoval větší přípravu, ale stylem hlava-mapa jsme ho zvládli :).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.