středa, února 06, 2008

Slatinská mafie

Pár nových kousků tentokrát přistálo kousek od Slatiny, čili ideální příležitost na FTF. Hned tu první jsme ovšem prošvihli, protože jsem byl ještě v práci :(. Takže #587 - GC18Y9K - Horka - TS jsme si museli odlovit až dodatečně. A abychom nejeli sami, vzali jsme k sobě Mišáka a Milana. Jenže jeden kousek je málo, takže proč se nepodívat dál? Od #588 - GC1906A - CokoKes - UM pochází fotka z úvodu článku. Mimozemšťanská párty an BVV.

Jenže kam teď? Domů je to stejně daleko jako k nejbližší další cache... Konečně bychom měli dodělat sérii městských částí, chybí už jen #589 - GC14PG1 - BMC 27 - Jehnice - TM a můžeme na finálku. Z Jehnic přece nepojedeme jen tak, s jedním kouskem, takže šup na #590 - GC16K95 - Pivovar Jehnice - TS. A ty ostatní už byly prostě po cestě domů :).
Tímto jsme položili kořeny tzv. slatinské mafii. Kam pojedeme pro výpalné příště?

V blátivém období vznikla #594 - GC18QNE - Tajemstvi Sahary - US. Bohužel žádný písek, ale bláto, bláto a bláto. Původně (stejně jako pokaždé) jsme se chtěli jen podívat na stage 1, abychom věděli kam se bude ubírat dál. Když už jsme byli tam, tak se podíváme ještě o zastávku dál a tak pořád dokola, až jsme někdy za tmy (ta padla asi u druhé stage) drželi v ruce finálku. Boty od bláta putovali do igelitových sáčků k tomu nachystaných a domů jsme jeli naboso. Auto bylo naštěstí čisté (resp. jen od normálních jarních silničních nečistot).

Nevím proč jsem si namluvil, že bude mrznout a že kromě těch bot umyji i to auto, že teď se už určitě nezašpiní. Když mi potom v deset hodin při odchodu ze sprchy přijde sms, že je čerstvě narozený #595 - GC190WR - "Pupek" - TS - FTF tak není nad čím přemýšlet. Rychlá konzultace s Raráškem, naložení Mišáka a jedeme. Na místě ovšem už jedno auto stojí, ale keš stále není nalezená. Rozhlédnu se a je naše! Takže jsme nejeli zbytečně.

Loučíme se pod dálničním mostem u Podolí a v tom u nás zastaví PČR... S Honzou jsme sehráli krátkou etudu na téma zatoulaného psa (naštěstí sebou toho svého měl) a byl klid. Tři auta, dva psi a šest lidí se loučí a rozjíždí se domů. Ale ne tak úplně. Bláto u pilířů je na Fábii moc a na dva tlačící bohužel taky (bohužel taky na jejich boty, v čem jen půjdu do práce?). Tak jsme si aspoň vyzkoušeli vyprošťování a tažení, hned o víkendu se nám bude hodit...

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.