tag:blogger.com,1999:blog-32167049.post7109413242041234920..comments2023-04-30T09:32:34.690+02:00Comments on Les Coccinelles: Domácí pekárnyŠtěpánhttp://www.blogger.com/profile/15317913225129223176noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-32167049.post-20647634624729958932008-07-17T18:20:00.000+02:002008-07-17T18:20:00.000+02:00Mám stejnou pekárnu a jsem moc spokojený.Mám stejnou pekárnu a jsem moc spokojený.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-32167049.post-74916926910242429752008-07-14T10:21:00.000+02:002008-07-14T10:21:00.000+02:00To jen tak co jsem slyšel. Není droždí jako droždí...To jen tak co jsem slyšel. Není droždí jako droždí, víc soli, míň cukru (nebo naopak) a hned to dělá něco jiného :). Každopádně to ale jde, jen je potřeba to párkrát vyzkoušet.<BR/><BR/>Jinak v sobotu jsme ze směsky udělaly vícezrnný chlebík a byl vynikající.Štěpánhttps://www.blogger.com/profile/15317913225129223176noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-32167049.post-16263604036875659262008-07-14T09:00:00.000+02:002008-07-14T09:00:00.000+02:00Rodina mé drahé pekárnu má a nutno říct, že od prv...Rodina mé drahé pekárnu má a nutno říct, že od první chvíle, co sem ten chleba jedl, mě to velmi zaujalo :)<BR/><BR/>A k "málokdy podaří" - není pravda, dle návodu to zvládne každej a časem už i bez něj a s experimenty :)<BR/><BR/>Ty tři hodiny jsou problém, když je hlad... :Dhonnyhttps://www.blogger.com/profile/06655795163824227016noreply@blogger.com