neděle, března 09, 2008

Na vzdory větru dešti

Minulý pátek se objevila zvláštní cache: půjde odlovit jen první a třetí sobotu v měsíci, v ostatní časy ji bude autor odnášet. A vzhledem k tomu, že zrovna byla před první sobotou, tak se chystalo velké FTF. Chtěli jsme se tam podívat společně s Raráškem, ale vyrazili jsme už po osmé, abychom nemuseli čekat až na půlnoc. Bohužel tu noc bylo docela sychravo a mlhavo, takže z fotek nic moc není. Drápali jsme se i na kopce na výstaviště odkud je jinak krásný rozhled.

Bylo něco po jedenácté, když jsme začali směřovat do Líšně očekávat půlnoc. Něco před půl dvanácté už jsme byli na místě, zaparkovali jsme a mířili za skupinkou kdesi ve tmě za silnicí. A ouha, notifikace, nový kousek na Vídeňské. Tam jsme přece ještě před chvilkou byli! Do auta a už se jelo. Zalogujeme FTF, vracíme se zpět do Líšně a další notifikace - Rajhrad. To už je dál, ale co je jedno hromadné (očekávalo se cca 20 lidí) oproti dvěma ve dvou? Aspoň jsme při té příležitosti mohli vybrat i druhou Rajhradskou cache.

Jak jsme potom zjistili, tak "hlídači půlnoci" vyrazili na obě nové cache a byli patřičně nakrknutí, že už nejsou první :).

Ráno jsem potom odvezl Lenku do školy, ale tentokrát už na sedmou, protože měla ráno ještě navíc i zkoušku. Po cestě zpět jsem pobral něco málo v okolí výstaviště. Počasí se od noci nezlepšilo, takže všechno ještě víc klouzalo a blátilo. Pomalinku se začal zvedat vítr, takový nevinný předvoj Emmy. Takže raději rychle pryč...

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.