čtvrtek, února 01, 2007

CZJUG a Emauzy


Po přestávce se ve středu opět konalo setkání CZJUG (Czech Java User Group), na kterém jsme s Martinem a Marou rozhodně nemohli chybět :). Aktuálními tématy byly Spring 2.0 a Java Persistence API (+ bonus člověk od Java Compileru). Jako tradičně jsme přišli pozdě: v Praze jsme sice byli za necelé dvě hodiny, ale zácpa od Nuseláku dál nás pěkně zbrzdila. Vtipné každopádně bylo, že Mara, který vyjížděl z budovy T-mo (vedle D1) krtkem později než my a byl na místě dřív. Zácpy... Jinak parkování na Karlově náměstí = 70Kč za necelé 2 hodiny, hlídají do osmi. Btw: doporučujeme benzinku na přibližně 29km směr Praha.

Na konec CZJUGu přišel i Zdík (Martinův a Marův spolužák z FI) a šlo se do hospody ve sklepě, kde na schodech visel ze stropu VGA gábl a kde hrál pekelně nahlas černý DJ. Proč nevyužít čas na geocaching? Za rohem byla #65 - GCZR1G - Emauzy - TM, takže vzhůru na lov. U keše je sice poznámka, že je na frekventovaném místě, ale v tu dobu v okolí vůbec nikdo nebyl. Zalogovat, zpátky do hospody, přesun do jiné hospody (v téhle totiž měli jenom Krušovice), jedno pivo a domů.

Cestu zpátky jsem z části prospal, protože jsem ráno vstával v šest na florbal. Ale aspoň mi to rychleji uteklo :). Asta celou láskou (že mě vidí) vlezla až za Martinem do auta...

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.