pondělí, září 25, 2006

Podolské hody

Ani letos jsme samozřejmě nemohli vynechat hody v Podolí. Trošku jsme nestíhali, takže jsme přijeli později - přesto dostatečně brzo na to, abychom viděli nástup krojovaných. Těsně před odjezdem jsme sice ještě řešili, jestli vůbec pojedeme, neboť mi už od pátku nebylo nejlépe, ale rozhodli jsme se to risknout (a v případě potíží dojít domů pěšky :) ).

Zábava byla veselá, bar tak akorát (sedmička vína za 40, Becher za 25, aviváž!), tombola bohatá (až na ten 5 litrový soudek s burčákem, který vypadal, že už je tak týden mrtvý), hrála Miločanka (hostoval v ní Radek z Dambořanky), sklepníka dělal Klemin (který s námi pil aviváž).

Naše investice vložené do tomboly se nám vrátily v podobě 6 kusů skleniček na panáky a jednoho nahého chlapecka sedícího na kouli.

A nyní trošku těch nepříjemných vecí...

S Dalasem a pí. Pavlíkovou jsme se shodli na tom, že Pepé je zapikaný, protože nedorazil. V Norsku prý ještě prohlašoval, jak jsou hody v Podolí nejlepší (a to přitom nebyl ani jednou na hodech ve Slatině, nu což).

Což není nic oproti pošlapanému saku a nové košili+kravatě postříkané červeným vínem (přičemž já nemohl ani za jedno :( ). Radek to trefně okomentoval: "Já nevěděl, že jim tady v Podolí prší červené..."

hody v podolí
Sep 23, 2006 - 11 Photos

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.