pondělí, října 30, 2006

Kácení máje (tentokráte už lidí)

V pátek se konečně po téměř dvou měsících čekání dostalo na řadu kácení máje. Poctivý čtenář jistě ví, že už tu jedno kácení bylo. Ovšem oproti tomu předchozímu kácení se tentokrát káceli lidi :).

Co všechno se tam dělo by vám asi řekla Lenka, protože já jsem byl katem - nějak jsem uvízl za barem (ne před, ale zdůrazňuji ZA barem) a staral jsem se o patřičné setnutí kolemjdoucích. Takže můj popis večera je asi následující: 2xBecher, 3xBecher, 2xJelzin, Jelzin+Vodka, Becher+Becher, kostka ledu (domácí slivovička p. Vaňka), Becher, Jelzin, džus, Gin+tonic (rep. at lib.).

Jeden z okamžiků kdy jsem byl za barem byl spešl nástup a la Pomáda a děkovačka hlavnímu páru. Btw: letos všechny stárky dostaly od hlavních jako dárek růži a stárci zase růžové ponožky (přece to letos byly teplé hody).

Závěr moc šťastný nebyl, protože se někomu podařilo shodit světlo idiotsky umístěné na reprobedně. Načež se kapela urazila, sbalila a vypadla. Ještě mluvila něco o tom, že tam hrají zadáčo atd. Světlo přitom svítilo dál a na reprák si ho dali tak blbě oni :(.

Pak přišel na řadu kazeťák/rádio a milostné dotyky J. a M., takže jsme raději vzali M. pod paži, překročili kaluž na chodbě a vydali jsme se směrem k domovině...


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.