čtvrtek, srpna 31, 2006

Jede vláček

Právě jsme s Leničkou dostali 2 lístky na Čechomory! Sice jsme na nich byli už na jaře v Bratislavě, ale Vlak tour jsme neodolali.

Na webu ve speciálním Čechomor telegrafu jsou webkamery, takže se dá všechno sledovat (případně přímo kamera první a druhá).

UPDATED (první dojmy): předkapela Družina (SK) byla vy-ni-ka-jí-cí. Čechomorům občes zlobil zvuk, byla na nich vidět únava, ale hráli déle než obvykle... Vydrželi jsme i chvilku po koncertě a odchytli jsme si postupně všechny členy. Začalo to Lenkou (Dusilovou, "Ahoj, Lenka" - "Čau, Lenka" :) ), potom následoval Karel Holas (první trsátko, došla mi baterka při focení - zut!), Radek Pobořil, Roman Lomtadze (po letech odříkání jsem konečně dostali PALIČKU (ne na paličku huličovu, ale paličku bubeníkovu)), Franta Černý (druhé trsátko, to už jsem proklínal baterku) a všechno to završil Michal Pavlík... Jinak kdybych si nemohl vzpomenout, tak trsátko od Karla mám v přední kapse a od Franty zase v zadní (kapse!).

UPDATE2: hned druhý den odpoledne jsme si koupili nové DVD Čechomoru - Stalo sa živě + poslední CD Družiny - Tragare.

čechomor vlak tour
Aug 31, 2006 - 56 Photos


Btw: naše fotky z předprázdninového koncertu v Bratislavě najdete tady. Dokonce se z nich staly oficiální fotky z koncertu a najdete je přímo na stránkách Čechomoru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.