sobota, srpna 18, 2007

Den 47. - Půlnoc v zahradě dobra a zla

geocaching (midnight)

Ráno: práce.

Oběd: Crazyfire.

Odpoledne: práce.

Před pátou jsme zmizeli z kanceláře, na hotelu jsme se jenom převlékli a zase jsme jeli zpátky do práce, kde jsme měli v šest sraz s Rodneym. Společně jsme vyrazili na menší geolov, zakončený půlnočním překvapením: Zahrada dobra a zla. Kvůli němu nás doplnil i Alan; oba s Rodneym ji již našli a trvali na tom, že to cache, kterou je potřeba navštívit. Jenže tam byli v zimě, takže my jsme teď měli v cestě navíc trošku víc rostlinstva a to včetně poison ivy (měl jsem dlouhé kalhoty, které až do vyprání bezpečně uložím do meziskladu).

A rozhodně to stálo za to. Souřadnice ukazují na kraj lesa, odkud nás malé svítivé značky na stromech dovedli až ke stromu se zavěšeným ammoboxem, ze kterého měl přesně o půlnoci promluvit duch, který nam řekne souřadnice finálové skrýše (asi o 300 stop dál). Doopravdy tomu tak bylo :). Jelikož jsme tam byli o hodinu dřív, tak jsem si začal hrát s dlouhým časem na foťáku ve spojení s baterkou :). Svoje jméno (háčky a čárky už jsem nestihl) jsem si kreslil sám a teď na hotelu spojil, ale SDE jsme kreslili zároveň (S - Aleš, D - já, E - Rodney; tj. všichni přítomní zaměstnanci SDE).

Po cestě zpátky jsme ještě něco málo odlovili, takže jsme dohnali Alana v počtu nalezených keší :). Mimochodem ta poslední, vyrovnávající, byla založená právě jím :).

A teď už spát, protože je půl páté a ráno nás čeká dlouhá cesta na dvoudenní výlet.

3 komentáře:

  1. 22 keší za jeden večer? že ti není hanba!!!

    OdpovědětVymazat
  2. To je celkem o ničem, co? Horší už je asi jenom sbírání borůvek hřebenem...

    OdpovědětVymazat
  3. Ale ta neustala hrozba poison ivy! A vyzkousejte si najit malou zelenou tubicku na jedne z peti petimetrovych borovic...

    OdpovědětVymazat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.