úterý, listopadu 11, 2008

Co sa stalo nové

Po delší době jsem se dostal na blogger. Skoro ho už nepoznávám ;). Na bytě pořád ještě nemáme net (včera se UPC smilovalo a přijdou nám ho nainstalovat už v pátek!), v práci se pracuje a připojení přes telefon mě nějak nebaví.

Novinek je ale každopádně hodně: máme přestěhovanou sedačku, televizi, počítač, pracovní stůl, novou postel, koupené zrcadlo a lustr (lampión) do ložnice (zatím nenamontované, protože ještě nevíme kam ho dát), vybavení koupelny, zapojenou pračku, ledničku, pekárnu i mikrovlnku, zatmelené spáry (pod parapetem v koupelně, okolo umyvadla, futra), bezpečností zámky, komplet vymalováno, zprovozněnou DVBT na TV (přes PCI tuner, takže počítač musí jet), AP (i když bez netu :) ), nový termostat, zapojené zásuvky v kuchyni, vysavač, toustovač a žehličku, namontované nové skříňky a poličku (snad nespadnou) a ... Je toho prostě moc.

Ve čtvrtek se s Martinem po roční pauze chystáme do Zlína na konferenci Databázový svět, v pátek s Lenkou vyrazíme na výlet (= přestěhovat 300kg kotel v Dolní Moravě). V sobotu buď budeme pokračovat ve výletování (směr Valašsko) nebo pojedeme (konečně) padákovat do Jihlavy.

Někdy potom snad už uspořádám fotky z přestavby bytu a jeho postupného osidlování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.