úterý, července 01, 2008

Coccinellky se ženily


Tak už to máme za sebou. Pomalu se snažíme vzpamatovat, vrátit do normálu a vydechnout. Svatba (zvlášť večer) byla hodně veselá: kdo byl ví, kdo nebyl stejně nepochopí :). Takže aspoň malá rekapitulace a poděkování.
svatba

Všechno to začalo už před kostelem, kde proběhlo stavění stanu, zapalování ohně, nafukování lodi a hlavně spousta zelená (díky Aviváž klubu; aviváž naštěstí nebyla, aspoň jsem nebyl flekatý už od rána). Na oběd jsme jaksi dorazili asi o hodinu dřív než bylo domluveno, ale personál to naštěstí nějak zvládl. Vytrávili jsme při focení na Šinkvickém dvoře (díky Trundům; ten velký kůň, resp. klisna Amálka, je pravnučka od Koroka; poník se šířkou normálního koně je Kája). Na pátou přijela muzika (staří známí Hanka s Petrem) a na šestou kamarádi. To už ale byl jeden kolotoč tancování, hledání unesené nevěsty s bílým Tramínem červeným (díky Jirko), hledání keší (Svatební (Mišák) a Wedding cash (Bára&Martin), obě plné cinkavého pokladu), hraní (díky Jiří a Pepé), ježdění na kolečkových bruslích a ošahávání příbuzných v zábavné hře ;) (díky stárkům)...

Poděkovat určitě musíme i rodičům, že to všechno zaplatili a taky všem hostům, kteří dorazili.

Od soboty 21.6.2008 jsme tedy Cenkovi.

Konečně tak využijeme zaregistrované domény cenkovi.cz (přesměrovanou na tento blog), resp. fotky.cenkovi.cz (přesměrovanou na Picasu) a nemusíme tak všem složitě vysvětlovat kolik c se píše v coccinelles, co to vlastně znamená a jak se to vyslovuje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.