úterý, prosince 19, 2006

Redl a KDJ na rozloučenou

Všechno musí jednou skončit... Vlasta Redl a skupina, která se jmenuje Každý den jinak se loučí teď - na posledních 3 koncertech (Brno, Ostrava, Olomouc, Praha). Už na jaře proběhla vzájemná dohoda: Redl hrál v poslední době spíš se Samsonem Lenkem a Slávkem Janouškem, takže se ostatní rozhodli pokračovat v kapelách, ke kterým mají blízko.

Rozchod proběhl v dobrém, což bylo vidět i na včerejším koncertu. Energie, úsměvy, improvizace, variace... :). Každou chvilku nějaké vzájemné hudební škádlení; ve skupině s tolika skvělými muzikanty prostě radost pohledět (a uslyšet!). Kapela byla v neskutečné pohodě...

V jeden okamžik si odskočil bubeník David a místo něho si vystřihl ukázkové sólo na bicí Vlasta Redl. Jenže ne sólo na bicí na bicích, ale na klávesách. Vlasta se rozjel tak, že zamáčkl 4 klávesy (podle jeho slov rekord) na svých Rolandech, které se až do konce nepodařilo odmáčknout.

Bonbonkem koncertu byl host večera - mladý, začínající kytarista Michal Pavlíček. Jak Vlasta řekl: "Ten kluk má budoucnost." Škoda jen že se objevil jen na dvě písničky.

Snad se zase dají dohromady....

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.