čtvrtek, prosince 21, 2006

Tarifní z(ne)výhodnění

Jako zákazník operátora Tmo jsem neodolal a aktivoval jsem si tarifní zvýhodnění Surf+ - možnost přistupovat z mobilu na web pomocí javového prohlížeče web’n’walk light (což není nic jiného než upravená Opera mini). První dva měsíce se za toto zvýhodnění neplatí žádný poplatek, takže proč to nevyzkoušet.

Při aktivaci na infolince mi operátor potvrdil informaci, že místo tmobilního w’n’w může být použita normální Opera mini - takže proč používat upravenou verzi a ne originál?

Měsíc utíkal a já čas od času brouzdal, koukal...

Jenže měsíc utekl a přišlo vyúčtování:
Datové služby GPRS/EDGE - Internet - 3235kB - 194,10Kč

Nemělo to náhodou být zdarma v rámci Surf+? Operátorka na infolince mi oznámila, že Surf+ potřebuje nějakou konkrétní verzi mini Opery, že mám používat originál w’n’w, jinak že to může dělat tyhle problémy a že to ještě prověří. Wow. Ale že to nebudeme kvůli dvou stovkám nějak řešit, že mi je v příštím vyúčtování vrátí. Tak proč ne...

Poučení: používejte raději originál w’n’w...

3 komentáře:

  1. Ale sou hodní, že to vrátili.
    Připomnělo mi to, jak strejda měl novej mobil a jak mě donutil volat na infolinku kvůli dvoum zaúčtovaným (a prý neodeslaným) SMS... :))

    OdpovědětVymazat
  2. Hodní byli :).

    Fakt jsi tam volal kvůli 2 sms?

    OdpovědětVymazat
  3. Operátorka operativně zjistila na jaký to bylo číslo a zeptala se, jestli chci podat reklamaci. Na druhým telefonu jsem to číslo operativně vytočil... a volal jsem naší máti. Tak jsem řekl, že pro tentokrát ne, ale že si na ně budu (resp. strejda bude) dávat pozor!

    OdpovědětVymazat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.