pondělí, ledna 29, 2007

Šedesátka na Gruntech

V sobotu v jednu hodinu odpoledne jsme s Leničkou zjistili, že turnaj ve stolním fotbálku (o kterém jsme si do té doby mysleli, že začíná v sobotu v jednu hodinu) je až v neděli, využili jsme volné odpoledne k relaxu (Lenička se totiž poslední 3 týdny učila).

Jako destinace byl zvolen rybník Grunty, neboť tam na nás čekala keška :). Naštěstí celý den svítilo sluníčku a my tak mohli použít přibližovadla vybaveného pouze letními gumami, kterým může cestovat i Asta. S ohledem na gumy jsme ale auto zanechali v Jiříkovicích a zasněženou pláň jsme překonávali pěšky.

Největší radost z výletu měla Asta, protože sníh je prostě to její. To co předváděla bylo až neskutečné. Prostě naše malé medvídě :).

#60 - GCXVN9 - Grunty - TR šla najít snadno. Její zamrzlé víčko nám bohužel při otevíraní prasklo :(. Tenký plast + velká obvodová plocha tak akorát na zamrznutí = nebezpečí prasknutí. Příště to raději ani nebudeme otevírat :(. Nu což...

Přemýšleli jsme nad umístěním TB Bublina, kterou jsme měli v opatrovnictví, ale nakonec jsme si ji ještě nechali (dobře jsme udělali, aspoň jsme si potom mohli udělat nečekaný noční výlet, ale o tom až příště). Rychle domů a chystat se na další ples(k).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.