úterý, ledna 02, 2007

Petrov

Nějak jsme se s těmi keškami rozjeli: dnes jsme pod záminkou nákupu nových riflí a zimních bot navštívili nespočet obchodů, ale také pár míst s poklady :).

Úspěch jsme měli konečně s keší

která nám ležela v žaludku už aspoň 2 měsíce. S drobnou nápovědou jsme byli dnes úspěšní - hlavně díky Leničce, která nejenže našla skrýš, ale také našla/vyrobila/zdokonalila nástroj na její vyjmutí. Někdo z okolí na nás asi poslal městskou policii, keš je umístěna ve zdi jednoho z významných kostelů v Brně (nebudu prozrazovat jakého, jen pěkně hledejte a řešte tuhle multicache) - my jsme si jich zavčasu všimli, takže jsme poodešli a předstírali jsme focení krás Brna :). Hlídka ještě chvilku stála hned u cache (kde jsme předtím stáli my), ale pak je to naštěstí přestalo bavit. Tady je výsledek focení:
Po cestě jsme se šli podívat do tohoto chrámu - náhodou tu byl charitativní koncert, na kterém vystupoval sbor ze Spojených států. Tak jsme na chvilku zůstali.

Další úspěch jsme slavili u Nalezeno rychle, jen to krapet klouzalo.

Předposledním dnešním úspěchem také určitě bylo to, že jsme nakonec nějaké boty sehnali :).

Poslední tečku jsme udělali znovuobjevením kešky, která byla pro porušení pravidel zrušena (resp. archivována podle terminologie GC)
Ráno mi přišel TB Unite for Diabetes, ale o tom až jindy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.