úterý, dubna 10, 2007

Cesta do pravěku

Úterní krátký výlet nás zavedl do lomu pod Klajdovkou.
Když jsem si na internetu četla zadání kešky, připadala jsem si jako v říši divů. Většina slov mi byla zcela cizí. Ale protože se celý život učíme, neodolali jsme a vydali jsme se zjistit co ona slova znamenají a co se za nimi skrývá.

Počasí bylo akorát a tak jsme se mohli příjemně projít. Jen je škoda, že místa kam vás dovedou první souřadnice vedou přes ne zcela veselá zákoutí. Už nejeden člověk zaplatil za hezký výhled na Brno svým životem. Dalším mínusem je, že skoro pořád narážíte na rozbité lahve. Pro lidi v dobrých botách by to nemuselo vcelku nic znamenat. Navíc člověk si dokáže vybrat kudy půjde, ale chudák Asta. Naše medvídě prostě boty nemá a tak jsem o ni měla docela obavy :(. Naštěstí vše dobře dopadlo a Asta je bez úhony.

Na další stage jsme došli kolem basebalového hřiště. Přišlo mi malé, měla jsem představu, že jsou hřiště na tento sport aspoň o polovinu větší. Rozhodně bych nechtěla být sběračem míčků za plotem (je to tam dost z kopce).

Pro možnost splnění podmínek pro zalogovaní jsme se měli vyfotit a tak jsme tak i učinili.

Keš je velmi poučná. Děkuji autorovi, že ji tak pěkně vymyslel, něco nás naučil a že jsem si vzpomněla na základní školu - jak tam bylo bezstarostně :).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.