čtvrtek, dubna 05, 2007

Údolím Říčky

V neděli ráno jsme se vydali na další výlet uplynulého výletového víkendu. Po dlouhé době jsme měli možnost vyrazit s Těšíky na pěší tůru.

Autobusem jsme dorazili do Hostěnic, kde jsme si dali první pivo dnešního dne. V hostinci "U Stupárků" bylo jako vždy příjemně a útulno.

Cesta nás vedla do údolí Říčky. Podívali jsme se na Hostěnické propadání – zde se propadá do zemských hlubin Hostěnický potok.

Pokračovali jsme dál. Štěpán nás opustil a spěchal napřed. V ruce měl jak jinak než GPS – což znamená jediné – hledal. Keš je schovaná nedaleko jeskyně Pekárna #125 - GCKQ6D - Pekárna 2 - TS. Pečlivě jsme ji uschovali a po krátké prohlídce jeskyně jsme se vydali dál.

Dorazili jsme k malé jeskyni, ze které vyvěral pramen. Hádejte, kde byla keš #126 - GCP8VN - Darkness cache -TR, schovaná a co všechno musel Štěpán udělat proto, aby ji našel :). Při přechodu přes můstek doporučuji dávat pozor, kam šlapete, protože některé desky už opravdu vzaly za své v důsledku vlivu počasí. To se pozná zapálení pro hru a získání dalšího bodu :). Vyzvedli jsme TB Milenci "lovers", se kterým jsme si každý trochu "pohráli" a později (jiný den) jsme ho uložili do jiné keše "za několika kopci a údolími".

geocaching (hostěnice)

Jelikož už jsme se s Ájou těšily na úžasné MAESTRO s lavinovým efektem, sbalily jsem všechny věci a chlapi jsme nechali u jeskyně.

Za chvíli nás doběhli a na "Ranč U jelena" jsme dorazili společně. Sedli jsme si na sluníčko a pohladili jsme naše chuťové buňky zlatavým mokem.

Před Muchovou boudou jsme se rozdělili. Těšíci se šli občerstvit a my jsme vyrazili přímo do kopce na další lov :). Tentokrát to byl lov úspěšný #127 - GCN860 - Hrad - TR. Štěpán už zde jednou hledal s Mišákem a Astou, ale počasí bylo nekompromisní a tak lov vzdali.
Z kopce jsme sešli k II. rybníku a zavolali jsme pivařům, že čekáme na hrázi :). V Eldorádu bylo neskutečně narváno a tak jsme byli rádi, že ho jen míjíme.

Odpoledne jsme měli nějaké vyřizování ve městě, ale potom už hurá na další keš. Tu jsme našli na místě kam moc lidí nezabloudí #128 - GCYAJF - Brnenska nadrazi: Rosicke (Dolni) nadrazi - TM, ale o to byl lov napínavější.

Posledním nedělním úlovkem byla #129 - GCXC12 - Svratka - Leskava - TR, zde jsme se prošli kolem řeky a vrátili jsme se domů, nabrat síly na příští pracovní týden - ovšem předtím nás ještě zastihl APRÍL.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.