středa, dubna 04, 2007

Stovka

Tak už je to tady, v pátek se nám nám konečně podařilo dosáhnout první mety a to 100 odlovených keší. Ještě ráno to tak vůbec nevypadalo - Lenka měla jít odpoledne na důležitou zkoušku, potřebovala se učit a místo toho zažívala nervózní chvíle v práci :(. Všechno ale nakonec dobře dopadlo, včetně té stovky.

Ještě odpoledne jsem na Kdouli odchytil Sokola, což je geocoin, které má poletovat po Brně a pomocí kterého (resp. jeho tracking number) jde zjistit jeho "hnízdo". Večer jsem potom vyzvedl Lenku ze školy a nenápadně jsem nadhodil, že skoro za rohem je #99 - GCVTT6 - Pod kastany - TM a že to je tradicionálka, takže bychom to měli mít za chvilku. A měli :).

Když jsme znovu usedali do auta, ozval se nám marekl kvůli domluvě na sobotní výjezd. Na to si ale ještě počkáte :).

Odlov "kaštánků" byl rychlý a do západu slunce zbývala ještě tak hodina, takže se naskytla ideální příležitost na odlov Náměstí Svobody. Navíc to je prostě ideální výzva na stou cache. Něco málo k samotné keši: něco podobného tu prý nikde není, prostě hledáte cache uprostřed náměstí Svobody. Něco málo k první stage nám prozradil p. Sýkora a také dark.metalswamp, bez nich bychom hledali ještě dlouho. O pointě finální stage jsme si ale nenechali říct nic, o to jsme se rozhodně nechtěli nechat překvapit. Nebudu to prodlužovat - #100 - GCZ2HH - Namesti Svobody / Freedom Square - MM. Děkujeme a hlavně ... máme tě! Uff...

Tím ale den ještě neskončil - večer jsme ještě museli odvézt dělníky domů, do Holasic. A to bohužel včetně kontaktu s PČR u sjezdu na Vídeňské. Když už jsme byli u Rajhradu, tak proč se nepodívat po něčem tady? A tak jsme objevili #101 - GCPDB3 - ORA ET LABORA - TS.

Tím nám den ovšem ještě pořád neskončil. Udělali jsme další pokus o FTF na keši poblíž Kubíčkovy továrna na balóny (cache je této továrně a balónům obecně věnována). FTF to sice nebylo, ale pokud se nepletu, tak to bylo pěkné bramborové místo. Tak tedy padla #102 - GC11R5R - Seeking Nirvana - TM.

Doma nachystat svačinu, nahrát mapy východu Čech a vybrané cache, nabít baterky a spát, protože sobota bude náročná...

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.