pondělí, prosince 11, 2006

"Adrenalin"

V neděli ráno jsme nečekaně museli na zubní pohotovost :(. Když už jsme byli v autě, tak jsme se rozhodli si za světla "očíhnout" jednu keš na poměrně frekventovaném místě a pokud možno se na ni připravit. Z komentářů jsme věděli, že bude vysoko a nebude jednoduché se k ní dostat, navíc se spoustou mudlů okolo. Zastavili jsme skoro pod ní. Pomůcky k jejímu dosažení jsme spočítali podle Štěpánovi výšky. V Tescu jsme koupili dvě násady na smeták, celkem asi za 50,- Kč.
Štěpán je během odpoledne nachystal, aby se daly večer použít.

Na půl osmou jsme jeli do divadla. 2x jsme si objeli parkoviště, protože uprostřed města byla spousta akcí a všichni museli přijet autem :). Nakonec jsme místo našli. Představení bylo velmi super, všem ho doporučuji, i když musím říct, že ne každému tento humor přijde vhod.
Jelikož nejsou sedačky číslovány, musíte si místo chytit sami. Odměnou za dobré místo, je dostatečný přísun piva - zadarmo - na náklady divadla. No schválně, kdo by to nebral :) ?. Tedy vyjma řidičů a abstinentů...

Po lehké večeři v rychlém občerstvení jsme vyrazili na lov. Dojeli jsme na skoro prázdné parkoviště, což je před Vánocemi docela zvláštní jev. Čekali jsme, že tam bude minimálně o 2/3 více aut. Museli jsme to zvládnout i tak. Já jsem hlídala okolí a Štěpán mezi tím ulovil keš.


Zápis do logbooku proběhl v autě. Uvědomuji si, že jsme se bavili o tom, že to žádný adrenalin, jak psali ostatní, nebyl. Jenže, když se to vezme kolem a kolem, tak tam přece jen byl. I když jsme to provedli nenápadně, stejně jsme pokukovali po okolí jestli nejde hlídač, a to i v autě, kde už nás nemohl nikdo podezřívat :). Takže tam toho adrenalinu opravdu něco málo bylo :) .

2 komentáře:

  1. Anonymní23:58

    Já bych to pivo nebral ... kromě toho, že jsem abstinent, jsem to pivo musel taky čepovat nebo roznášet ... což je hrozně nevděčná činnost ... ale hlavně, že jste se bavili ... :)) bylo tam příšerné dusno potom.

    OdpovědětVymazat
  2. Já ho taky nebral, páč jsem řídil :(. Každopádně díky za něho!

    OdpovědětVymazat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.