pátek, března 30, 2007

Jak co nejrychleji od O2

Dovolím si malou odbočku od SIP série. Zjistil jsem totiž, že proces útěku od ou tů (O2, dříve Českého Telecomu) je poměrně náročný a že by bylo dobré uvést pár rad jak proces urychlit, což v důsledku znamená i zlevnit.

Standardní průběh: zavoláte na infolinku, operátorka si vás (jako uprchlíka) poznamená a oznámí vám, že vás bude kontaktovat někdo z teamu odlašovatelů (lovců uprchlíků). Samozřejmě to není vůbec žádný problém, všechno pošlou poštou atd.

V nejbližších dnech vás budou doopravdy kontaktovat ohledně odhlášení, budou vám nabízet ultra výhodné tarify a snažit se vás všemožně udržet. Když budete trvat na odhlášení, tak vám opět řeknou, že materiály pošlou poštou nebo přijít osobně (komu by se ale chtělo, že?).

Normální člověk by tedy čekal na zásilku. A v tom je právě ta finta: zásilka ne a ne přijít. Nebojte, ona přijde. Ale čirou náhodou až koncem vašeho paušálního období nebo klidně ještě později. Takže vy budete muset zaplatit další měsíc... Tuhle informací mám přímo od O2 insiderů.

Jak to tedy udělat tak, aby jste nemuseli čekat na poštu? Osobní odhlášení stanice v pobočce na Šilingrově náměstí! Tady ani nechoďte do normální fronty - u nich odhlášení nevyřídíte. Od toho je tu nenápadný človíček bez firemního dresu, nemající ani vlastní přepážku. Všechno se sepisuje tak trošku na koleně.

Potom se už rozlučte s O2 a rychle pryč...

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.