pátek, března 09, 2007

To to píchá

Bylo to v úterý, po náročném pondělí, kdy jsme řešili „určité“ otázky :). Odpoledne jsme se šli projít s Astou a vzali jsme s sebou i draka, protože foukalo. Našli jsme totiž prima místo, kde se dá pouštět, a to i když ve Slatině skoro vůbec nefouká. Chodíme na pole u dálnice. Asta tam může volně běhat a my máme dost místa na pouštění draka, který si lítá pěkně vysoko (25m). Jenže zrovna v tento den foukalo opravdu hodně až se náš malý dráček trochu poničil :(. Po cestě zpátky jsme se stavili za Vlastou, která nás pozvala na lívance – chtěla vyzkoušet nový mixík. Lívance byl moc mňam, zapili jsme je lahodným čirým mokem a vyrazili jsme domů. Šla jsem v klidu do sauny a protože jsem si myslela, že večer už budu jen relaxovat, nijak moc jsem se neoblékala.

V sauně jsem si odpočinula a když jsem seděla u skleničky červeného vína, přijel pro mě Štěpán, že objevil úplně novou keš a mohlo by se nám podařit objevit ji jako první - FTF (First To Find).
Auto jsme zaparkovali na Horníkové a vyrazili jsme hledat. Pořádně jsem se zabublala do bundy a Štěpán mě ubezpečil, že moje letní boty nebudou problém :). Byla dost tma a Štěpán vzal jen jednu malou baterku :(. GPS nás vedla po cestičkách, až nás dovedla mezi keře. Musím uznat, že sama bych tam být nechtěla :(. Podle toho co nám ukazovala GPS jsme se moc orientovat nemohli, protože si z nás zase dělala srandu. Chvilku byla keš 2 metry vpravo a chvíli zase 6 metrů nalevo a zpátky. Takže jsme asi půl hodiny usilovně prolézali po čtyřech mezi hustým trním, kterým jsme se nechtěli nechat zastavit a tak naše ruce vypadají jako po boji :(.
Nakonec jsem keš #82 - GC113ZX - Hugo z Danova - TS našla asi metr od cesty a prosím pěkně asi 1 metr od GPS směrem dopředu a trochu vpravo – no prostě v úplně jiném směru než ukazovala GPS – stačilo se jen natáhnout. Vlastně mě napadlo, že se tam zkusím podívat, protože už nebylo nic jiného na výběr a předpokládala jsem, že ten kdo keš vymyslel nebyl blázen :).

Jen nás mrzelo, že když už jsme ji našli po takovém boji, tak jsme nestihli být první, ani druzí, ale až 3. Ale i tak je to pěkné 3 místo :).

Zpátky už to bylo naštěstí v pohodě. Oči si zvykly na tmu a tak nám stačil jen svit měsíce a hvězd z oblohy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.