čtvrtek, října 11, 2007

Den II./10. - Firemní akce

Dnešek rozhodně narušil klid posledních dnů. Jeff nás pozval na oběd a vybral Asuka Japanese Restaurant. Tentokrát žádný kuchař přímo u stolu, za to (asi, nebyl jsem v Japonsku) víc tradiční kuchyně. Z jídelního lístku jsem si vybral Bento Lunch - Seafood Tempura. Čili dva plátky sushi, hluboce smažené kousky zeleniny (mrkev, brokolice a ještě něco) a rybích potvůrek (shrimp a plátek ryby), rýže, zeleninový salát, nudle a nějaké maso. Většinu jsem snědl hůlkami, ale těsně před koncem jsem přesedlal na vidličku, abych mohl dojíst rýži.

Zábava pokračovala v práci: Rodney si objednal novou hračku, Nokii N800. Přišla mu ráno, jen asi půl hodiny po tom co odjel do práce. Takže byl nervózní a simulovat vážnou nemoc, jen aby se k ní co nejdřív dostal.
asuka, fat daddy's

Na odpoledne/večer bylo domluvené jednání našeho teamu v hospodě Fat Daddy's. Ve velmi blízkém okolí byly hned 4 kešky! Takže jsme vyrazili dřív, abych je stihli. Na cestu tam jsem poprosil Rodneyho, jestli se můžu svézt vzadu na jeho trucku. Tady je to legální. A řeknu vám, celkem zvláštní pocit svištět stokilometrovou rychlostí po dálnici.

Samotná hospoda byla úžasná. Horní patro obdobně jako ostatní fast foody, ale spodní patro (kde jsme byli) byla pravá, nefalšovaná hospoda jako z filmu: pití piva z lahví, pořádné burgery, spousta kulečníkových stolů, neonové reklamy na různá piva, občas nějaká televize, jukebox (přijímal kreditní karty a uměl stahovat písničky z Internetu!)... Navíc pivo platila firma.

Tři cache jsme stihli najít před a jednu po "jednání". Ta poslední před nám dala docela zabrat. Taková malá potvůrka schovaná pod jednou z mnoha střešních asfaltových tašek. A našel jsem ji samozřejmě já :)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.