sobota, října 06, 2007

Den II./5. - Let's go Canes!

Prvním světlým okamžikem dnešního dne byla zpráva, že Lenka dostala vízum a může za mnou přiletět. Už by měla mít i objednané letenky.
nhl (hurricanes vs. penguins)

Druhým byla návštěva místního stánku RBC Center pro cca 18 tisíc sedících, ve kterém mají svoje útočiště hokejoví Karolínští Hurikáni. Dnes se na ně chystali Tučňáci z Pitsburgu a vůbec nebylo jasné, jestli to Hurikáni zvládnou a tak jsme je museli přijít podpořit.

Seděli jsme na druhé úrovni (ze tří), hned na kraji, v rohu za brankou. Takže pěkný výhled. Sedačky polstrované, pěkně měkké a solidně zahřívaly. Čas od času prošla obsluha, jestli něco nechceme - to jsou mi služby. Stánky na chodbě bez problémů zvládaly jídla a pití chtivé. Hala sice nebyla kompletně zaplněná, ale i tak by to myslím nebyla žádná katastrofa.

Celý zápas byla jedna velký show: záběry z kamery na kostce nad ledem, sestřihy, všelijaké výhry atd. Při jakémkoliv fyzickém kontaktu půlka diváků vstávala a dávala najevo svůj zájem. Celkem mi tu chyběly bubny, typické pro sportovní soutěže u nás.

V každém týmu hrál jeden Čech: František Kaberle za Hurikány a Petr Sýkora za Tučňáky.

Hurikáni samozřejmě zabodovali a vyhráli 4:1. Teď se až do 22.10. odporoučí na 6 zápasovou šňůru mimo svou domovinu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.