pondělí, října 08, 2007

Den II./7. - Kure Beach

Ranní sluníčko přímo tahalo ven, takže proč sedět na hotelu? Hurá na pláž!

Jeli jsme kam jinam než do Wilmingtonu, na Kure Beach, tj. na pláž, kterou jsme navštívili prakticky přesně před 3 měsíci; jen pár dnů po našem prvním příletu. Ač je začátek října a stromy pomalu řeznou, tak počasí bylo (a doufám že ještě bude) exkluzivní. Takové české léto :).

kure beach

Dokonce jsme se i krápět připálili. Opalovací krém jsem s ohledem na říjen vůbec nebral :).

Po cestě jsme viděli letět 5 velkých vojenských letadel, pěkně v řadě za sebou (jak ti čuníci). Jak nám potom v pondělí Rodney řekl, byla tu někde nějaká přehlídka či co. Na fotce jsou vidět 4 z nich, ale jsou to jen tečky.

A abychom cestu a den nějak více využili, tak jsme se podívali i po nějakých keších. Neměl jsem na ne ani moc náladu, ale naštěstí to nebyla žádná prťavá mikra v keřích, takže proč ne. Ostatně jsem někde potřeboval vysadit geomince, které jsem dovezl z GeoBurcaku.

Skončili hned v té první:
což je velký ammobox plný knížek. Hledal jsem něco podstatně menšího, takže jsem ho úplně přehlédl a to i přes jeho "důkladně" maskovaní v podobě dvou malých klacíku (pokrývajících jen asi 10% z celé plochy schránky). Bohužel jsem měl sebou jen rozečteného Pratchetta, takže jsem bohužel místní knihovničku nerozšířil.

Zbývající kešky jsme hledali až po koupačce. U té nejjižnější schránky byla nejen spousta komárů (repelentu bylo na hotelu moooc dobře), ale taky i spousta malinkatých krabíku :). Byli docala plaší a při sebemenším pohybu se schovávali do svých chodbiček v zemí. Podařilo se nám najít jednoho většího, který nemohl najít "noru" dostatečně velkou pro jeho tělo. Byl zvláštní v tím, že jedno klepítko měl velké a druhé prtavoučké...
Kdyz jsme po prijezdu u hotelu uklizeli auto, tak zrovna prijizdeli 3 hasicska auta k hotelu. Opet pry probehl pozarni poplach. Snad se to uz nebude opakovat v noci.

PS: psano v praci na anglicke klavesnici; cestina doplnena automaticky, takze tu asi obcas budou chybky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.