sobota, října 13, 2007

Den II./12.

Když se ohlédnu za prvními dvěma týdny, konkrétně za stravou, tak musím říct, že jsem se převážně stravoval ve zdravém koutku naší kantýny. Dokonce jsem častokrát nepohrdl ani vegetariánským jídlem... To jsou mi věci :)
geocaching (malá potvůrka)

O víkendu odlétá Jeff do ČR, aby se za další týden vrátil se třemi "posilami". Ty si budou vyřizovat svoje vlastní věci a do našeho projektu nezasáhnou.

Domluvili jsme se také na 24.10. na hokej proti Buffalo Sabres. Hurikánům se mimochodem daří a kromě Capitals v poslední době jen vyhrává. Snad to vydrží. A stejně tak Kometě!

Rodney asi musel být včera hodně nervózní a pojistil si svoje vedení. Dobře mu tak :). Zítra s ním vyrážím na dva geo-eventy (sobota večer + neděle ráno, čili s přespáním). Park, kde se setkání odehrává je doslova podminován keškami (cca 30 na velmi malém prostoru). Škoda o ně přijít. Navíc tam budě několik osobností z TOP 20 celosvětové geo-scény. Jsem zvědavý jak vypadá člověk s 20 tisíci nálezy. Má ještě ruce? Nemá místo nich nějaké senzory? A rentgenové brýle? Implantát s GPS modulem?

K Luďkovi už dorazila i zásilka s mým novým iPodem. Bohužel ji ale nechali jen na recepci a půjde vyzvednout až zítra. Tak tu smutně ve vzduchu točím palcem dokolečka a trénuji. K tomu jsem si pustil DVD z loňských hodů, vzpomínám a chci ještě!

A něco málo nálezů:
Mimochodem ta poslední je pěkně malá potvůrka, naštěstí poměrně snadno objevitelná.

1 komentář:

  1. kam se hrabou hurikáni, kometa dnes opět vyhrála, tentokrát Jihlavou 5:3. jen tak dál kluci

    OdpovědětVymazat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.