úterý, října 16, 2007

Den II./15. - iPod & Luggage

Včera jsem to už nestihl zmínit, protože jsem měl plné ruce (spíš plné palce) práce, ale konečně jsme se zastavili u Luďka, vyzvedli spoustu krabiček (docela slušná hromádka) a já tedy konečně mám svůj iPod! Růžový se už bohužel v třetí generaci nedělá, červený na Amazonu neměli, takže padla řada na černý. Je to prostě mazlíček. Ještě se musím sžít s iTunes (nebo najít nějakou náhradu) a je to.

Pro známého jsem objednával i turistickou navigaci Garmin eTrex Vista Hcx. Měl jsem ho zároveň i otestovat jestli funguje, abych do ČR nevozil zabalenou cihlu :). Na první pohled je dost podobná našemu Legendu: stejná tlačítka, stejný tvar jen trošku širší, jiná barva. Zevnitř už vypadá dost odlišně: má barevný, pěkně jemný a ostrý display (barevný) a hlavně lepší chipset pro příjem a zpracování signálů. Není to sice SirfIII jako má naše 60Csx, ale prý se k němu doooost blíží.

Dnes jsme se také opět zastavili pro objednané kufry, které nám už nějakou dobu slibují. A opět stejná situace: čeká se na potvrzení ze skladu, jestli vůbec jsou. Takže jsme neváhali a koupili předem vybranou náhradu (ve fialové variantě). Takže už můžeme odletět zpátky :).

1 komentář:

  1. No tak to prrr, jaké zpátky, já jsem tam ještě nestihla přiletět a vy už byste se chtěli vracet....:)

    OdpovědětVymazat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.