středa, října 03, 2007

Poslední týden a 400

Vzhledem k blížícímu se termín mého odletu do Států jsme s Leničkou zintenzivnili výlety, převážně jak jinak než za keškami. Volný pátek k tomu přímo vybízel a nejen on :).

Začalo to už ve středu, kdy jsme se s Abakem sešli kvůli předání nákupů (mince za blinkies). A když už jsme se sešli, tak jsme vyrazili zkontrolovat některé jeho keše ze série BMC (Brněnské Městské Části) a odlovit i dvě čerstvě publikované skovky.
geocaching (rondo, bmc)
Hned následující den, ve čtvrtek, jsme už vyrazili společně s Leničkou. Přidala se i Romča s Mišákem, takže rozhodně nebyla nuda :). Tahle dvojka nás mimochodem doprovázela až do soboty, respektive nedělního rána. Ale postupně.

Vyrazili jsme až za tmy, ale ta výletu určitě neuškodila. Mimochodem díky Abakovi, že nám i v noci pomohl s Downtown.
V pátek jsme se všichni 4 rozjeli do Bořetic, kde jsme rozšířili zásoby vína o pár vynikajících lahviček od Jirky Nováka a přesunuli naši keš Svobodná spolková republika Kraví hora, a posléze do Zaječí na
geocaching (stránská)
Akce to byla vskutku veselá: konečně jsme se potkali s Mitákem, pozdravili jsme se s našimi známými geokačery (bylo jich tam doopravdy hodně!), popili jsme vína i burčáku (tedy všichni kromě mě) a těsně před odjezdem jsme vyrazili na čerstvě publikovanou cache u blízkého kostela. Naštěstí už po 15 minutách nám došlo, že to byl vtípek (prý Šamana). Moc dlouho jsme bohužel nemohli zůstat, protože se u Hodaňů slavily Vaškové.

V sobotu jsme se pokusili odlovit Rondo umístěné v umělém břehu. No, nenašli :(. Ale podle fotek určitě poznáte, že jsme si to pořádně užili :).
Na večer jsme si všichni 4 naplánovali koukání na televizi a ochutnávku dovezených vín. Klidnou. Náhoda tomu chtěla, že byla publikovaná další cache na Stránské skále, takže jsme ještě v noci vyrazili:
Nebudu prozrazovat podrobnosti. Špinavé oblečení a baterky sebou :).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.