středa, října 31, 2007

Den II./30. - Halloween

Mrtví jsou tady! Aspoň to tak od rána vypadá: televize je plná Elvisů, Marilyn Monroe, Spidermanů, zdravotních sestřiček, soch a domů (???); zachraňují to snad jen jedině moderátoři stylově oblečení a v kulisách Addam's family. Něco podobného potom na obědě a odpoledne v práci: od gejši, přes zjevně oblíbeného Elvise, potvoráků z všelijakých filmů až po docela normální a osamocenou čarodějnici. A všude dýně...


Večer jedeme k Jeffovi, pojíme nějakou pizzu a pak asi vyrazíme do Chapel Hill, vyhlášené to halloweenské místo! Takže stay tuned, protože by se tu mohly objevit nějaké fotky.
halloween (franklin street)

AKTUALIZOVÁNO: jak to vypadalo na Franklin Street si můžete prohlédnout na fotkách. Převleků za různé mrtvolky nebylo moc. Převládaly spíše filmové postavičky. Takže zatímco chlapci se nejčastěji oblékali za různé super zabijáky (rád bych jmenoval, ale mám nedostatky), tak děvčata spíš za hmyz (včeličky), zvířátka, princezny, policistky a (nečekaně) zajíčky. Samozřejmě co nejkratší sukýnky a to i pro, ehm, plnoštíhlé. Konečně jsem mohl beztrestně vyfotit pár sladkých kousků, tedy tak trošku obézních lidí.

Kdo si nestihl nic sehnat přes sebe alespoň přetáhl krabici, napsal na ni huge package a bylo...

Pozornost věnujte i třetí fotce: Mexikánci mají takový malý vozíček, aby nemuseli chodit za sekačkami.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.