pondělí, října 29, 2007

Den II./27. - Blue Ridge Parkway

Hned ráno jsme odrazili směrem na západ, do vnitrozemí, na Blue Ridge Parkway. Ne že bychom tu už v létě nebyli, ale teď je to tu s ohledem na podzim podstatně hezčí (a také studenější). Teď je to pro BRP sezóna a je to poznat i na cenách vjezdného. Sami můžete porovnat fotky (rozhodně si všimněte značky nebezpečného úseku pro motorkáře).
blue ridge parkway

Po cestě jsme i nějakou tu keš odlovili (jedna z nich je podle webu archivovaná, ale přesto je na místě; snad nám to uznají) a taky jsme si ověřili, že není dobré jíst v KFC. Jednak tam byli jen důchodci a hlavně to nebylo nic moc :/.

Ze všech trailů, které jsme si přes den dopřáli, byly ty poslední dva nejpanoramatičtější a s určitostí i nejzmrzlejší: přece jen 2000m (resp. 1600m) nad mořem, těsně před západem slunce a podzim udělají svoje. Z toho posledního jsme sbíhali už za tmy, což bylo samo o sobě trošku dobrodružnější. Zvlášť když to někteří z nás museli jít z půlky dvakrát, protože si zapomněli v tmavém listí černou sluneční clonu na objektiv. Příště ho raději ani nesundám ;)

1 komentář:

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.