pondělí, října 29, 2007

Krásných 60 a 41

Mamka kulatiny
Nastal čas slavení v naší "malé" rodině :). Babička je 1. na řadě a letos to bylo opravdu s velkou parádou.

Bavili jsme se pěkně z vesela. Mamka měla možnost oslavovat své nemalé výročí s velkou partou, kterou tvořila rodina, kamarádi, sauna girls a taky kolegyně z práce.

Až na nemalé fó-pá hned na začátku se oslava vydařila a protože si naši právě před 41 roky řekli své ano, oslavili jsme i jejich vzájemnou lásku.

Mamka dostala nespočetně kytek (řezaných i rostlých), takže je máme po celém domě. Dokonce jsme i vtipkovali, že bychom je mohli prodávat :). Darů bylo akorát a tak se mamka může radovat. Oslavovalo se až do rána, ale díky novému času si těla dostatečně odpočinula.

Dnes jsme zjistili, že jsou příští týden ve Slunečním dvoře zvěřinové hody. Bylo mi rodinou předhozeno, že si na můj účet rádi něco dají...

2 komentáře:

  1. CENZURA!!! v nedeli rano jsi mi akci popisovala trochu jinak nez je tady na strankach. ctenari a nezucasneni chteji vedet kolik padlo panaku, kolik lidi to neustalo a jak vam bylo rano po probuzeni. proc nas tolik ochuzujes? :)

    OdpovědětVymazat
  2. Heeejjj, žádná cenzura, jsem napsala, že jsme slavili až do rána.
    Panáčků bylo víc než dostatek - protože Becherovka přece sbližuje :). Takže třeba té padl víc jak litr. Jinak jsme to moc nehlídala, ale i ostatních bylo víc než dost, no a toho vína...jejdanánku toho padl taky pořádný objem.
    Jídla zbylo ještě na dva dny pro celou rodinu a vynikající bylo i poslední sousto :).
    Vstávali jsme (tedy někteří vyvolení) někdy po o a pochopitelně jsme šli na o :).
    Co vím, tak to asi úplně neustály dvě osoby, za zbytek mluvit nemůžu. Mě bylo dobře, takže jsem odpolední pohár snědla s chutí :).

    OdpovědětVymazat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.